Pages

Friday, August 26, 2011

menu berbuka hari ni....

salam hyep hallo...

kalau tengok tajuk post kat atas, mesti korang muak nak baca kan...
yela bukan pasal korang kenyang berbuka tadi, tapi dah banyak entry pasal benda2 ni....
ok aku tak peduli, nak post jugak menu aku buka ni...
ikut selera la nak bace ke tak kan....
aku post pun sebab teruja aku masak sendiri makanan ni...hehe

ok memandangkan kawan aku si Shafiq ni wat  
*sesuka ati aku je kan bagi nama kan 
yang aku tengok agak superb gak masakkan nyer,
aku pun ade wat mkanan ala2 western, tapi ak nyer simple giler, juz 
MINI BURGER...
hehe...
bukan pe...kang besau2 (bak kate org melaka) kang tak abis plak....yela lauk pauk lain byk kan....
mau termuntah kalau makan banyak2....tak abis membazir je nanti...

ok apsal teruja sangat nak wat mini burger ni, coz aku rase sangat simple,*actually semenjak aku tengok kat TV n sangat2 yummy untuk dimakan ketika lapar.... so i snap picture untuk dijadikan kenangan coz lepas ni aku mungkin tak berpeluang nak masak lagi...*sebab dah balik KBM

mini burger with chicken chop hangus...haha
wait!! apsal tetiba ade chicken chop lak tu??haha..itu yang kakak aku masak..*nampak nyer dye lagi super power masak dari aku...nampak cam gelap2 jer, tapi rase nyer, menjilat jari dari tengok burger aku tuh..haha....mase wat burger ni aku gelak sowang2 coz tengok la, tomato nyer skit punyer besau dari roti n daging nyer....haha...sihat makan burger ni...sayur lebih dari daging....makan ni pun dah kenyang giler....

ok pasni aku nak wat kek batik la..dah lame niat nak buat, tapi tak berkesempatan pulak..tengok la malam nanti, mungkin aku bertukang kat dapur bila sume orang da tido...insyaalah aku akan update nak tengok menjadi ke tak kan.... hehe...






2 comments:

eszyamin said...

omg..rajin beno kome dua beradek ni yer...bagus2...sauce chicken chop tu agak menyelerakan..

Lyn said...

urm....rajin utk bln pose je...asyk mama je yg masak, anak2 tlg la pulak...hahaha...kire lepas la ni masak western ea??hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...