Pages

Monday, August 29, 2011

10 things annoying about lyn bila nak balik kampung......

1.suka siap lambat macam mak datin
2.suka lambat2 packing baju
3.memilih baju nak bawak sampai berjam-jam
4.suka bawak barang banyak2 macam nak duduk sane berbulan
5.mase orang tengah dok sibuk ngemas boleh pulak online (juz like now)
6.suka lupa bawak barang sendiri, or barang yang dipesan suruh bawak
7.suka tinggal berus gigi, pastu merengek nak beli (*tapi pencuci muka tak tinggal pulak)
8.suka terhegeh-hegeh baru nak mandi pastu mandi lame2
9.orang yang terakhir naik keta
10.kadang2 orang dah hiruk pikuk nak balik boleh tido dulu, macam dye pulak yang drive

so pesanan ikhlas dari saya, jangan la jadi macam senarai kat atas ni....untuk mempercepatkan urusan balik kampung, bersiap awal, make a list dan alert dengan sume benda untuk keje cepat selesai....
nanti boleh balik kampung dengan senyuman hingga ke telinga...haha

3 comments:

eszyamin said...

hahaha..tu xpa lagi..mcm aku asal nak balik kg je akan pening2 lalat sbb pertama bau baju baru yg dlm almari trperap lama time nk balik kg bru pakai tu yg rasa nk muntah..dr kecik cmtu..pelik x?? kedua sbb tringat bau ekon keta yg mcm urghh...lg2 klu keta ada letak perfume..lg aku allergie

Lyn said...

hahaha...pelik2....urm apsal x bsuh dlu kasi ilang bau tu??mesti klu org pkai bju baru ko bleh detect kan??eheh...
org pkai pewangi keta lg selesa...tp ko pnh bau ekon + bau durian....mau termuntah dok lam keta.... =)

anisalya said...

nasib baik naik kereta. kalau dengan bus dah sure kena tinggal lama dah kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...