Pages

Saturday, August 27, 2011

"CONTEST BERSAMA SI MANJA (MR_RIGHT)"

 

banner contest...weee...


ok rase nyer ni first contest dalam bloggy selain contest dalam FB yang saye join..haha...teruja lak nak join...nak join leh la klik kat link ni MR_RIGHT untuk masuk contest ni..so korang2 yang ade pic2 yg best jom join this contest okeyh...

tag:
http://eszylife.blogspot.com/
 
 n tadaaaa.......


wif my cousin muallim....
 .

3 comments:

eszyamin said...

alaa..aku xde si manja lg lah..

Lyn said...

laaa....adik2 ke...anak sedare ke, sepupu sepapat ke???
ko snap je...

mr_right said...

a'kum. hehe. comel3.
thanks sebab sudi join yep.
jangan lupe engatkan kat kengkawan yang di-tag tu supaye join jugak ye. hee

mr right akan masukkan gambar ni kat dalam album contest kat page mr right oke(:
pergi ke page mr right untuk tengok n LIKE gambar anda ye..
ajak kengkawan LIKE tau !
kerana pemilihan akan berdasarkan 50% pilihan juri dan 50% pilihan bilangan LIKE.

semoga berjaya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...